Groepsbezoek

Een bezoek aan het museum als groep is een leuk uitje voor bedrijven, scholen of als familiefeestje. De vrijwilligers van het museum vertellen u dan graag alles over de bewogen geschiedenis van Zeeland tijdens de Tweede Wereldoorlog, waarbij wij bijzondere aandacht zullen besteden aan de Slag om de Schelde.

De kosten van een groepsrondleiding zijn:

- € 0,00 per persoon t/m 31 december 2019.
€ 50,00 per gids voor een rondleiding van 1.5 uur vanaf 1 janauari 2020 (maximaal 25 personen per gids, meer gidsen mogelijk).
- Bij een groepsgrootte van meer dan vijfentwintig personen wordt een tweede groep gevormd.
- Prijzen voor rondleidingen zijn exclusief entree tot het museum (Museumkaarthouders, Donateurs en kinderen tot 5 jaar hebben gratis entree).

Een groepsrondleiding is ook leuk om te combineren met een drankje of een hapje in ons museumcafé. Hiervoor hebben wij ook passende arrangementen, deze kunt u bekijken door hier te klikken. Groepsrondleidingen zijn altijd op aanvraag. Groepen kunnen tot een week voor het museumbezoek een rondleiding aanvragen. Dit kan bijvoorbeeld via onderstaand contactformulier, een bericht te sturen naar info@bmzeeland.nl of ons te bellen.